dijous, 17 de juny del 2010

ES CELEBRA LA III TROBADA DE CENTRES D'ESTUDIS DE PONENT 2010


El Centre d'Estudis de les Garrigues, la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i l'Institut Ramon Muntaner eren els coorganitzadors de la III Trobada de Centres d'Estudis de les comarques de Ponent. La trobada va comptar amb nombrosos centres que van aprofitar per intercanviar i presentar propostes entre entitats.

La trobada va comptar amb la destacada participació del Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat i el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE), ambdós centres han participat en la creació de les comissions cíviques del patrimoni, entitats coparticipades pels centres d'estudis i moviments socials (veïnals, ecologistes, etc.). El CERE ho ha fet conjuntament amb centres de les Terres de l'Ebre. Van aprofitar el marc de la trobada per explicar aquestes experiències a les comarques de Ponent.

Per altra banda, Mascançà va presentar els seus projectes futurs i els actes realitzats. Destaca la proposta d'impuls d'una revista científica de caràcter comarcal que esperem que aconsegueixi veure la llum properament.

Trobada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada