dilluns, 21 de febrer del 2011

ES PRESENTA MASCANÇÀ A IVARS

Un escenari engrescador i digne de l'acte acollí divendres 18 de febrer la presentació del primer número de Mascançà. Revista d'Estudis del Pla d'Urgell a Ivars d'Urgell. El Fòrum Maria Mercè Marçal, dedicat a la coneguda escriptora originària d'Ivars, mostrava als assistents l'exposició permanent de la desapareguda escriptora ivarsenca.

L'alcalde, Ramon M. Guiu, va presentar els representants del Centre de Recerques del Pla d'Urgell. A continuació, Jordi Soldevila va explicar la missió del grup i va donar pas a la presentació de la revista. Josep Camps, coordinador de l'obra, va explicar com va aparèixer la idea i la preparació i contingut del primer número. Després va esbossar el contingut del segon, amb el qual ja s'està treballant i va tancar amb la invitació a participar a les segones jornades d'estudis del Pla d'Urgell que es celebraran a Miralcamp al novembre d'aquest 2011.

En acabar l'acte, els representants de Mascançà (grup i revista) van intercanviar opinions amb els assistents a l'acte. Tot plegat en un ambient molt cordial i que fa pensar als membres del grup a tornar a Ivars tan aviat com sigui possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada