dilluns, 9 de maig del 2011

S'HA PRESENTAT "MASCANÇÀ" A POAL I CASTELLNOU DE SEANA

Dijous 5 de maig, dins el marc de la setmana cultural, es va presentar a Poal la revista "Mascançà". La magnífica seu de l'ajuntament de Poal va albergar la desena de persones que esperaven la presentació. Josep Camps i Jordi Soldevila van explicar els perquès de la revista i les aspiracions d'aquesta plataforma científica comarcal. En acabar es va establir un intercanvi d'impressions i de revistes, "Mascançà" a canvi de "El Portell de les 12" (revista poalenca), esperem continuar aquest intercanvi en propers números.

CASTELLNOU DE SEANA

L'endemà, divendres 6 de maig, va arribar el torn de Castellnou de Seana. La presentació tenia el mateix marc que a Poal, la setmana cultural. La sala estava força plena, una trentena de persones, i amb un actor local emigrat del poble com a protagonista. Joan Yeguas va exposar el contingut i les expectatives de la revista al seu propi poble. La vetllada va ser molt agradable, tant com la gent que hi va assistir i amb qui vam tenir l'oportunitat de dialogar informalment al finalitzar l'acte.

Després de Poal i Castellnou de Seana, la revista s'ha presentat a vuit pobles de la comarca. Esperem que la gira culmini amb la totalitat dels pobles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada