dijous, 31 de maig del 2012

"CALL FOR PAPERS" PER A LES TERCERES JORNADES D'ESTUDIS DEL PLA D'URGELL

"Call for papers" - Crida per rebre propostes de comunicacions
En motiu de la celebració de les Terceres Jornades d'Estudis sobre el Pla d'Urgell el dissabte 17 de novembre de 2012 a Bellvís, el Centre de Recerques del Pla d'Urgell Mascançà fa una crida a tots els interessats i interessades a presentar comunicacions perquè entre l'1 de juny i el 15 de juliol de 2012 presentin un resum de la seua proposta de comunicació (no més de 200 paraules). Posteriorment, es sol·licitaran les comunicacions senceres.

Temàtica central: Canal d'Urgell
En motiu de la celebració del 150è aniversari de la construcció del Canal d'Urgell, Mascançà vol dedicar un espai monogràfic a la infraestructura de reg. Això no significa que no es puguin rebre i acceptar propostes d'altres temes relacionats amb la comarca del Pla d'Urgell, única base (geogràfica) ineludible en totes les ponències, comunicacions i pòsters a presentar.

Preinscripció
La preinscripció de les comunicacions es pot fer omplint la butlleta que trobareu en aquest enllaç i que podreu enviar en aquest correu electrònic de l'entitat abans del 15 de juliol de 2012. A partir d'aquell moment el procediment a seguir serà l'estudi de les propostes rebudes, la comunicació de la seua acceptació, si s'escau, la realització de la inscripció i la presentació per escrit del text a presentar a les jornades.

El límit d'inscrits no superarà en cap cas les 12 persones, en cas que això es doni, s'optarà pels treballs que tinguin com a temàtica central el Canal d'Urgell i es deixarà per les següents jornades la resta.

Publicació dels textos
L'objectiu de Mascançà és publicar tots els treballs presentats a les jornades al quart número de la revista de l'entitat (Mascançà. Revista d'estudis del Pla d'Urgell). Prèviament, passaran una revisió formal i de continguts pel consell de redacció, en cas necessari, pel consell científic de la revista. Per aquest motiu es tindran en compte aquestes normes de publicació.

Organització, col·laboració i suport
El Centre de Recerques del Pla d'Urgell Mascançà i, aquest any, l'ajuntament de Bellvís són els organitzadors de les Terceres Jornades d'Estudis del Pla d'Urgell. Les jornades són itinerants pels diferents pobles de la comarca: Golmés (2009), Miralcamp (2011) i Bellvís (2012). I des de Miralcamp tenen un caràcter anual.
Les jornades compten amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, l'Institut Ramon Muntaner, la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i la Diputació de Lleida. A més a més, des d'aquest 2012 comptarà amb el suport de la Universitat de Lleida.

Assistència lliure i gratuïta
Qualsevol persona interessada a assistir a les jornades sense voluntat de presentar cap treball ho pot fer sense necessitat d'inscriure's, ni pagar cap tipus de quota. D'acord amb els seus interessos i el programa publicat podrà entrar i sortir lliurement en qualsevol moment de les jornades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada