dijous, 25 d’abril del 2013

OBERT EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ DE COMUNICACIONS A LES IV JORNADES DEL PLA D'URGELL



Les Quartes Jornades d’Estudis sobre el Pla d’Urgell ja tenen data i poble, el dissabte 19 d’octubre de 2013 i es celebraran a Linyola. La població pren el relleu a Bellvís, que va acollir les jornades del 2012 i manté la itinerància pels diferents pobles de la comarca (Golmés, 2009, Miralcamp, 2011). El Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà organitza les IV Jornades conjuntament amb l’ajuntament de Linyola i amb el suport del Consell Comarcal, la Universitat de Lleida, l'Institut Ramon Muntaner, la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana. Les Jornades d’Estudis del Pla d’Urgell són un esdeveniment divulgació i debat científic sobre la comarca, obert al conjunt de la població. 

El dia 23 d'abril es presentava públicament al Consell Comarcal el cartell de la IV edició d'aquest certamen científic i de divulgació i es donava el tret de sortida per a preinscriure qualsevol estudi que s'hi vulgui presentar.




Preinscripció
A partir del dia 23 d'abril i fins a l’15 de juny de 2013 s’obre la convocatòria per presentar comunicacions per a les Jornades. Un cop presentades les propostes s’estudiarà la seva ideoneïtat i es confirmarà la seva acceptació abans de l’1 de juliol. La convocatòria és oberta a tota persona que tingui o vulgui realitzar un estudi o investigació sobre el Pla d’Urgell.

Totes les persones interessades a participar amb una comunicació han d'omplir la butlleta que trobaran clicant a aquest ENLLAÇ, descarregar-se-la, omplir-la i enviar-la a l'adreça mascansa.crpu(a)gmail.com. La proposta de comunicació no ha de superar les 200 paraules.

Les Jornades tenen un caràcter miscel·lànic i, per tant, s'hi pot presentar qualsevol tema, tan sols s'ha de tenir en compte que el marc geogràfic és el Pla d'Urgell o qualsevol dels seus pobles. El límit d'inscrits no superarà en cap cas les 12 persones.



Publicació de comunicacions
La major part de les ponències i comunicacions que es presentin a les Jornades formaran part del cinquè  número de Mascançà. Revista d’Estudis del Pla d’Urgell. Les normes de publicació les podeu trobar clicant AQUÍ. Cal recordar també que la publicació forma part de les revistes indexades i en conseqüència publicar a Mascançà es comptabilitza dins els currículums reglats per l'administració i institucions científiques (vegeu la NOTÍCIA).

Edicions anteriors
Trobareu informació de les edicions anteriors AQUÍ. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada