divendres, 3 de maig del 2013

JORDI SOLDEVILA COORDINA UN DOSSIER SOBRE CENTRES D'ESTUDIS

La revista Arts número 37, revista del Cercle de Belles Arts de Lleida, tracta en el seu dossier central sobre els centres d'estudis. El dossier ha estat coordinat per l'historiador mascançanenc Jordi Soldevila, que a més d'un article marc escrit pel mateix historiador, aplega articles del Centre d'Estudis de les Garrigues, del Centre d'Estudis del Comarcals del Segrià, de la Institució per a l'Estudi, Gestió i Recuperació dels Ecosistemes Lleidatans (EGRELL), Institut d'Estudis del Baix Cinca, de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana (CCEPC) i una entrevista a l'historiador i catedràtic emèrit de la Universitat Pompeu Fabra, Josep Fontana.

El número es presentarà el dilluns 6 de maig de 2013 al Museu de Lleida a les 19 hores, amb la presència dels també pladurgellencs Josep Borrell (poeta i delegat de cultura de la Generalitat a Lleida) i Montse Macià (directora del Museu de Lleida).


El Centre de Recerques Mascançà ja va participar en el número 34 de la revista, que tenia el Pla d'Urgell com a objecte del dossier central, amb un article de Joan Yeguas (pàgines 21-24).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada