dimarts, 21 d’abril del 2015

PRESENTACIÓ DE PROPOSTES DE COMUNICACIÓ A LES 6es JORNADES D'ESTUDIS SOBRE EL PLA D'URGELL

Torregrossa serà la seu de les VI Jornades d'Estudis sobre el Pla d'Urgell. El passat 21 d'abril ho anunciaven en roda de premsa l'alcalde de la població Josep M. Puig i el portaveu de Mascançà Josep M. Cabau. Les Jornades es celebraran el dissabte 17 d'octubre de 2015 i segueixen el model itinerant que es va fixar des del primer any. Així ja han passat per Golmés, Miralcamp, Bellvís, Linyola, Mollerussa i aquest any per Torregrossa.
Josep M. Cabau (Mascançà) i Josep M. Puig (alcalde de Torregrossa) durant la roda de premsa. Foto: Ton Solé.

Les Jornades han reunit més d'una seixantena d'investigadors des dels àmbits locals a universitaris. S'espera que amb les sisenes jornades s'arribi als 75 investigadors. Les Jornades mantenen el suport de la Universitat de Lleida, de la CCEPC i l'IRMu i per aquesta edició de l'ajuntament de Torregrossa.

Presentació de propostes de comunicació: terminis i butlleta.


Des del 21 d'abril i fins al 15 de juliol s'obre el període per presentar propostes de comunicació. Podeu descarregar-vos la butlleta aquí. Ens heu de fer arribar la butlleta a mascansa.crpu(a)gmail.com. Posteriorment, s'estudiarà la seva acceptació i es formalitzarà via correu electrònic als aspirants abans del 31 de juliol.

Temàtica

Mantenim la temàtica miscel·lànica i posem només la condició que els temes de les comunicacions tinguin com a marc geogràfic el Pla d'Urgell. S'acceptaran comunicacions de qualsevol disciplina científica (botànica, geologia, medi ambient, geografia, art, història, llengua...).

Exposició de les comunicacions

Les comunicacions s'exposaran el dissabte 17 d'octubre a Torregrossa seguint el programa marcat que es publicarà a principis d'octubre (podeu veure el programa de les Jornades 2014).


Publicació de les comunicacions

Es preveu que les comunicacions es publiquin al número 7 de la revista Mascançà que apareixerà l'octubre de 2016. Recordem que la revista està indexada a MIAR, Dialnet i Carhus Plus. La revista es publica en paper i en digital, la podeu trobar en línia a RACO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada