dijous, 3 de novembre del 2016

PRESENTEM EL NÚMERO 7 DE "MASCANÇÀ. REVISTA D'ESTUDIS DEL PLA D'URGELL"

Una tardor més i ja en van 7, presentem el setè número de Mascançà. Revista d'Estudis del Pla d'Urgell. La major part dels continguts els formen les comunicacions presentades a les VI Jornades d'Estudis del Pla d'Urgell celebrades a Torregrossa el passat 2015. A més a més, hi trobareu continguts que no es van presentar a les Jornades, com l'apartat literari titulat Marçalades, on un escriptor comarcal hi publica un text inèdit.

La presentació serà presidida pels coeditors, l'ajuntament de Mollerussa representada per l'alcalde Marc Solsona, l'Arxiu Comarcal del Pla d'Urgell, representat pel director Daniel Vilarrúbias i el Centre de Recerques del Pla d'Urgell Mascançà, pel president Joan Yeguas. També comptarà amb el director de la revista, Moisés Selfa que ha coordinat el present número.
Índex del número 7 de Mascançà. Revista d'Estudis del Pla d'Urgell

La presentació serà a la seu de l'Arxiu Comarcal (urbanització Torre Pintó, c/ Tossal Blanc, s/n), el dijous 10 de novembre de 2016 a les 20,30 hores. Quedeu absolutament convidats i convidades a venir-hi, l'ambient serà de celebració.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada