dimarts, 9 de maig del 2017

LA REVISTA MASCANÇÀ EN OBERT

Des de Mascançà sempre hem cregut que la nostra tasca havia d'arribar al màxim de gent i fer-ho tan proper com fos possible, fins al punt d'entrar a totes les cases, biblioteques, escoles i fer-la a mans de tots els interessats i interessades. Així és com hem pensat que calia aprofitar les noves tecnologies perquè ens poguéssiu seguir mitjançant les xarxes socials (Twitter, Facebook i bloc), aprofitant la possibilitat de televisar alguns actes des dels nostres canals (Youtube).



Una de les feines de les que estem més ogullosos, per l'àmplia participació científica i social (ajuntament de Mollerussa, Arxiu Comarcal, Mascançà), és Mascançà. Revista d'Estudis del Pla d'Urgell. Hi trobareu publicats gairebé un centenar d'articles, de temes tan variats com l'història de l'art, l'ornitologia, la botànica, la geografia, l'economia, l'antropologia, la història... I està sent considerada en diferents àmbits científics reconeguts (MIAR, Carhus, Latindex, Dialnet).

Així que perseguint la idea d'arribar al màxim de gent possible, des del primer número hem posat a disposició dels i les interessades la revista en format paper i digital. El format digital el podeu trobar en dos repositoris diferents Revistes Catalanes d'Accés Obert (RACO) i al respositori sostingut per la Universidad de la Rioja, Dialnet. A les dues adreces podreu consultar, excepte el darrer número, tots els números fins al número 1 de la revista. Just aquests dies ja es pot consultar en obert el número 6 de la revista a Dialnet i ja s'hi troba l'índex del número 7.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada