dijous, 21 de setembre del 2017

COMUNICAT DE MASCANÇÀ EN SUPORT A LA DEMOCRÀCIA




Davant els fets que han tingut lloc els darrers dies, especialment ahir 20 de setembre, en relació a la situació política que viu Catalunya arran de la convocatòria del referèndum del proper 1 d’octubre, el Centre de Recerques del Pla d’Urgell “MASCANÇÀ” expressa el seu rebuig a tot allò que atempti contra la llibertat d’expressió i el dret a decidir, per entendre que són legítims, perquè tenen reconeixement de les Nacions Unides i perquè estan per sobre de qualsevol marc jurídic.
En aquest sentit, manifestem el nostre suport a totes les persones, entitats i institucions que defensen aquests drets. Entre els quals, per proximitat, donem el recolzament als setze alcaldes de la comarca del Pla d’Urgell i a tots aquells que treballen per fer possible el citat referèndum.
Creiem que els problemes de caire polític han de ser solucionats a través de la negociació política, i no per mitjà dels tribunals o per l’ús de la força. Estem i estarem al costat de la voluntat majoritària del poble de Catalunya, sempre que s’expressi de forma cívica, pacífica i exemplar.


Mollerussa, 21 de setembre de 2017
Centre de Recerques del Pla d’Urgell “Mascançà”


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada